Etableringen af Parken i Stengade er nu sendt i udbud

Endelig plan

Etableringen af vores nye grønne og langt mere trygge park i Stengade nærmer sig nu med hastige skridt. Vi har nu sendt etableringen af parken i udbud, og den 29. oktober ved vi, hvilken entreprenør, som skal stå for arbejdet.

Helt konkret har vi i kontaktet fire entreprenører. De er inviteret til at give tilbud på at udføre opgaven med at omdanne det nuværende triste og døde område ved Stengade til en grønnere og langt mere tryg park.

Den entreprenør, vi tildeler opgaven, skal etablere en langt mere varieret beplantning med mange lyse planter, der varierer i form, farve og årstid. Dermed får vi et parkområde, der fremstår mere lyst, attraktivt og trygt at opholde sig i.

Udbudsmaterialet er blevet til på baggrund af den vision og de ønsker, som beboerne blev enige om på et ekstraordinært afdelingsmøde i Blågården d. 23. april 2019. 

Arbejdsgruppen har arbejdet videre med denne vision og tilpasset projektet de rammer, som er økonomisk mulige, efter at Områdefornyelsen har bevilget  3.465.923 kroner til vores nye park.

De fire entreprenører har indtil d. 29. oktober til at komme et tilbud. Herefter tildeler vi opgaven til den entreprnør, der giver det billigste tilbud.

Det betyder, at arbejdet med at etablere parken kan gå i gang i løbet af november. Vi regner med, at den færdige park er klar til at blive indviet med en dejlig fest i foråret 2021.

Vi glæder os rigtigt meget til vores nye park. Den skal gøre det grønnere, trygt og attraktivt  at opholde sig i området mellem Blågården og Stengade – et område, der i dag fremstår goldt og uden liv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *