Godt gang i etableringen af Parken i Stengade

Arbejdet med at etablere vores nye, grønne og mere trygge park i Stengade er godt i gang. 

Selvom kalenderen siger januar, vejret er koldt, og regn og sne, præger vejret, så er der faktisk grønnere og lysere tider på vej. Det gælder også i Stengade, hvor etableringen af vores nye, grønnere og mere trygge park er i fuld gang.

I starten af december gik vores entreprenør Malmos A/S i gang med arbejdet. December brugte de på at etablere byggepladsen og fælde de træer, der var nødvendige at fælde for at gøre plads til den nye og mere varierede beplantning. Samtidig har de sørget for at beskære de bevaringsværdige træer, der stadig er i parken.

Her efter nytår er entreprenøren gået videre med arbejdet. De har lagt køreplader ud, så jorden ikke bliver så hård og komprimeret under arbejdet, at det skader de bevarede træer. Samtidig skal de i gang med at grave de store hvide stativer op og sætte gang i nødvendige gravearbejde – dermed kan vi få plantet nye træer, lavet nye bede og grusstier og på sigt kommer der også muldbede og højbede til.

Ovre i Baggesensgade er entreprenøren færdig med at etablere den nye parkeringsplads til ansatte og håndværkere, som også er blevet taget i brug. Og den gamle parkeringsplads er nu omdannet til byggeplads.

Vi glæder os til at følge arbejdet hen mod foråret, hvor vi regner med at kunne tage parken i brug omkring begyndelsen af maj. Det betyder, at vi til sommer har en ny, grøn og tryg park til glæde for både os beboere i Blågården og alle vores naboer i kvarteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *