Graffiti i vores nye park

Vores allesammens nye park i Stengade er ved at være færdig og klar til at blive taget i brug. Men det er med stor ærgrelse, at vi kan se, at vi har fået malet graffiti på møbler og et nymalet skur i parken. Det er så ærgerligt, når nogle få vælger udsmykningen af parken i stedet for det design, vi i fællesskab er blevet enige om.

Parken i Stengade beboerne i Stengades helt egen park. Vi har selv udviklet og tegnet parken, så den lever op til vores ideer om et grønt område. Derfor er det virkelig ærgerligt, at nogle har valgt at male graffiti i parken – og endda allerede her inden vi officielt har indviet den.

Vi håber meget, at det ikke gentager sig. Vi har jo i fællesskab valgt, hvordan parken skulle se ud, og derfor er det ærgerligt, at nogle har valgt på egen hånd at ‘udsmykke’ dele af parken. Udsmykningen er designet af parken har jo netop været et fælles projekt – og ikke noget som enkeltpersoner har bestemt.

Så kender I tilfældigvis dem, der har malet i vores park, vil I så ikke sige til dem, at det altså slet ikke er i orden – de ødelægger noget, der er vores allesammens. Ville de have indflydelse på udsmykningen kunne de have mødt op til de mange åbne arrangementer, vi har holdt. Her valgte vi i fællesskab, hvordan det hele skulle se ud.

Her har alle jo være velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *