Nu går arbejdet med at etablere Parken i Stengade endelig snart i gang

Nu sker der endelig noget konkret med vores nye, grønne og trygge park i Stengade. Den 30. november går arbejdet med at etablere parken i gang. Her begynder vores entreprenør Malmos A/S at etablere byggepladsen, inden de efter nytår går i gang med at plante en masse nye planter.

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at det fysiske arbejde med at etablere den nye park i Stengade endelig er klar til at gå i gang. Her i efteråret har vi nemlig arbejdet på at lave et udbudsmateriale, så vi kunne finde en entreprenør til at udføre opgaven. Det har vi nu endelig fundet i form af firmaet Malmos. De blev udvalgt efter vores udbudsrunde, hvor de gav det billigste tilbud på at udføre etableringen af parken.

Den 30. november begynder Malmos A/S derfor at etablere byggepladsen i Stengade. Herefter begynder de som det første at fælde nogle af de alt for store lindetræer, som skal erstattes af ny, grønnere og mere varieret beplantning i parken. De nuværende lindetræer har nemlig fået lov til at vokse sig så store, at de skygger for stort set alt lys i parken. Det betyder, at området i dag fremstår dødt, trist og utrygt.

I den nye park i Stengade skaber vi en langt mere grøn og varieret park, der skal være tryg at færdes i, og som beboerne i området har lyst til at opholde sig i. Og for at det kan lade sig gøre, erstatter vi en del af de alt for store og skyggende lindetræer med en ny beplantning i forskellige højder, former og farver, og som skaber noget for øjet på forskellige årstider. Ellers er det ikke muligt at skabe nyt grønt fundament til en attraktiv og tryg park med højere biodiversitet.

Efter nytår er det planen, at arbejdet med den nye beplantning går i gang. Ud over at plantes nye planter, skal entrerenøren også etablere nye stier, kanter og bede, så vi får en flot og attraktiv ny park.

Hvis alt går efter planen regner vi med, at vi kan indvie den nye park i det sene forår. Og hvis coronavirus tillader det, så fejrer vi det selvfølgelig med et brag af en fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *