Planterne er kommet – og foråret ligeså

Nu begynder vores park i Stengade at få farve. Planterne til bedene er ankommet, og arbejdet med at plante dem er godt i gang.

Det er dejligt at se, at vores park i Stengade virkelig tager form nu. Nu er planterne ankommet og anlægsgartnerne er i gang med at skabe de grønne og farverige bede, der skal være omdrejningspunktet i vores nye grønne og mere trygge park i Stengade. Dermed får vi en flottere park at se på, samtidig med at vi styrker biodiversiteten i parken. Det er godt for alle – såvel mennesker som dyr og planter.

Det betyder også, at vi snart kan se en ende på anlægsarbejdet og ganske snart kan nyde den færdige park, samtidig med at majsolen for alvor indfinder sig på Nørrebro. Så med lettede coronarestriktioner og en ny park i Stengade går vi en dejlig grøn og tryg sommer i møde – det er vi sikre på.

Hvordan vi skal fejre parken, når den er færdig, er vi dog på nuværende tidspunkt ikke helt klar over. Vi havde håbet på en stor indvielsesfest, men trods bedring i corona-situationen må vi stadig se tiden og eventuelle restriktioner an.

    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *