Støtte fra Områdefornyelsen er godkendt – afventer stadig byggetilladelse

Endelig plan

Der har været stille omkring Parken i Stengade et godt stykke tid. Men projektet er slet ikke dødt – langt fra faktisk. Vi har blandt andet fået endelig tilsagn om støtte fra Områdefornyelsen, så nu arbejder vi på udbudsmaterialet, så arbejdet med parken kan begynde til efteråret – hvis vi da får den endelige byggetilladelse fra kommunen.

Der var glæde i arbejdsgruppen, da vi her i foråret fik det endelige tilsagn om støtte til Parken i Stengade fra Områdefornyelsen. De har i alt bevilget 3.465.923 kroner til vores nye park.

Det betyder, at vi nu er godt i gang med at udarbejde det udbudsmateriale, som vi regner med at kunne sende ud til relevante entreprenører efter sommerferien.

Dermed tyder alt på, at vi som planlagt kan begynde etableringen af vores nye park i Stengade, når bladene er faldet af træerne i november.

Det hele kræver dog, at Københavns Kommune giver den byggetilladelse, som vi stadig venter på. Det regner vi dog med kun er et spørgsmål om tid.

Vi glæder os virkelig meget til, at arbejdet med parken kan gå i gang, så vi til næste forår kan nyde den nye park. Vi forventer at afholde vores næste arbejdsgruppemøde i august.