Tag stilling til den nye park i Stengade – 23. april

Tirsdag d. 23. april afholder vi i fsb Blågården ekstraordinært afdelingsmøde. Her skal vi beboere stemme om, hvorvidt vi skal gå videre med den plan for Parken i Stengade, vi i de seneste måneder har arbejdet med. Beslutter vi at gå videre med projektet, kan vi søge Områdefornyelsen om de midler, der har reserveret til os.

Selve den formelle præsentation af projektet og tankerne bag – og den efterfølgende afstemning – finder sted i Mødestedet på Blågårds Plads. Her vil vi fra arbejdsgruppen fortælle om vores proces og rammerne bag.

I er velkomne fra kl 17, hvor vi er til stede i Mødestedet. Her kan I se på de planer og plancher, vi har lavet for de rammer for projektet, vi skal stemme om. Her kan I også møde vores rådgivere og tale mere med os – og selvfølgelig stille spørgsmål

Det er kun beboere i Blågården, der har stemmeret på mødet.

Dagsordenen er:

Kl 17  – Udstilling i Mødestedet, Blågårds Plads – mød parkudvalget, se planerne og tal med vores rådgivere.

Kl 18 – Indskrivning til afstemning

Kl 18.30 – Den officielle del af mødet starter:

    1. Valg af dirigent
    2. Godkendelse af forretningsorden for mødet
    3. Godkendelse af plan for udførelse af parken i Stengade.

Baggrund for projektet

Det forslag, vi skal stemme om til det ekstraordinære afdelingsmøde er blevet til på baggrund af arbejde fra Blågårdens beboere.

Vi har holdt en omfattende beboerinddragelsesproces, hvor alle har været inviteret til møder og workshops.

Alle interesserede har også kunne melde sig ind i arbejdsgruppen, der har arbejdet videre med de ideer og input, vi har fået.

Vi har debatteret alle ideer og kommentarer og tænkt dem  ind i de planer, vi præsenterer på afdelingsmødet. Det er således os beboere selv, der har designet forslaget til den nye nye park.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *