Vi er godt i gang med at lytte

Allerede inden det første mad-arrangement i parken i Stengade, er vi i gang med at lytte til jer. Peter – vores hjælper ud i beboerinddragelsen – har allerede talt med en række brugere af parken.

Peter Munthe-Kaas

Peter er i gang med at lytte.

Hvis den nye park ved Stengaden skal blive så god som muligt, skal vi høre så mange som muligt om. Derfor holder vi en række arrangementer, hvor alle I beboere er velkomne til at komme forbi og give jeres bidrag.

Og allerede nu er Peter godt i gang med at tale med både jer beboere og andre, som kommer til at bruge den nye park. Vi vil nemlig lave et oplæg der afspejler vores mange forskellige ønsker bedst muligt, så vi kan lave et rigtig godt oplæg til afdelingsmødet d. 23. april. Og får vi lavet en god plan, er vi også sikre på, at vi får en super god park.

Parken skal være nem at vedligeholde

I sidste uge talte Peter blandt andet med nogle af de aktive i Havegruppen i Korsgade om deres ideer og syn på parkprojektet. Her er de en smule bekymrede for, hvordan parken skal påvirke deres haver, fx om der vil komme en masse ubudne gæster i haverne.

De talte også om, at det den nye park skal være nem at vedligeholde, så det ikke giver huslejestigninger. Og så talte de om, at det er vigtigt, at den nye park skal passe ind her på Nørrebro og være et sted, hvor alle føler sig velkomne. Den skal ikke være alt for ‘arkitekt-agtig’, som de sagde.

Hvad med pigerne og de unge?

Peter har blandt andet også talt med Det Gode Naboskab og Gadepulsen. De fokuserede meget på, hvordan pigerne i området kan bruge parken som et fristed. Og på hvordan unge mennesker bruger gaderne rigtigt meget, og at det skal være et godt sted for dem.

Alle kan komme med ideer

Endnu har samtalerne mest været om muligheder og de store linjer for parken, og endnu er intet besluttet. Vi vil jo rigtigt gerne høre så mange som muligt – også alle jer andre derude, som vi glæder til at se fx til vores beboermiddage og eventen i parken onsdag d. 27. marts

Derfor håber vi, at se så mange som muligt. Alle er velkomne til at kigge forbi til en snak og noget mad. På onsdag er det nede i selve parken, mens de to beboermiddage bliver i Kulturhuset Kapelvej 44.

Arrangementerne er:

Mad og hygge i parken i Stengade – 27. marts, 17-20

Kom ned og spis dejlig mad og drik en sodavand. Fortæl om dine ideer og tanker på video, hvis du har lyst. Regner det, går vi indenfor.

Beboermiddag i Kulturhuset Kapelvej 44 – 8. april, 17-20

Spis dejlig mad med dine naboer og kom med dine ideer og inputs til den kommende park.

Tilmeld dig meget gerne beboermiddagen 8/4

Beboermiddag i Kulturhuset Kapelvej 44 – 15. april, 17-20

Spis dejlig mad med dine naboer og kom med dine ideer og inputs til den kommende park.

Tilmeld beboermiddag 15/4